Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Riesch altını kaptı

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 25/02/2011 - 19:19 GMT+2

Alp Disiplini Dünya Şampiyonası’nın ardından Dünya Kupası yarışları bugün İsveç’in Are kasabasında yapılan süper kombine müsabakasıyla devam edildi. Alman sporcu Maria Riesch en yakın rakibi Tina Maze’ye 3.78 saniye fark atarak altın madalyayı kazandı.

maria riesch, are, 2011

Görsel kaynağı: Reuters

Kendi evi olan Garmisch’teki Alp Disiplini Dünya Şampiyonası’nda beklenen performansı gösteremeyen ve iki bronz madalya alan Maria Riesch, bugün Are’de ise zafere ulaşmayı bildi. Süper dev disiplininde 1:14.21, slalomda ise 45.39’luk derecesiyle mutlu sona ulaşan Alman sporcu, sezonun ikinci süper kombine müsabakasındaki aldığı bu dereceyle genel klasmandaki liderliğini de pekiştirdi.
Sloven sporcu Tina Maze ise ilk koşusunda 1:14.81, ikinci koşusunda ise 45.19’luk derecesiyle yarışı ikinci olarak bitirdi. Maze bu sonuçla genel klasmanda altıncı sıraya yükseldi. Sloven sporcu, Dünya Şampiyonası’ndaki dev slalom yarışında altın madalyaya uzanmıştı.
Are’de podyumu tamamlayan isim ise Elisabeth Görgl oldu. Garmisch’ten iki altın madalyayla dönen Avusturyalı sporcu, bugünkü ilk performansı olan süper devde 1:14.40, slalomda ise 45.86’lık dereceyle yarışı Maria Riesch’in 6.24 saniye gerisinde bitirdi. Görgl aldığı 60 puanla genel klasmandaki üçüncülüğünü korudu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam