Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Streitberger kazandı

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 05/12/2010 - 00:25 GMT+2

Alp Disiplini Dünya Kupası dördüncü ayağı olan Beaver Creek'te süper dev slalomu Georg Streitberger kazandı. Avusturyalı sporcu 1 dakika 17.18 saniyelik derecesiyle birinci sırayı aldı.

Georg Streitberger

Görsel kaynağı: Reuters

29 yaşındaki Georg Streitberger, kariyerinin de ikinci Dünya Kupası zaferini elde etmiş oldu. Ancak bir önceki zaferi biraz gölgede kalmıştı. 2008 Mart’ında Norveç’teki yarışta takım arkadaşı Matthias Lanzinger sert bir düşüş yaşamış ve ayağı kırılmıştı. Daha sonrasında ise Avusturyalı sporcunun bacağı kesilmek zorunda kalmıştı.

Dün Beaver Creek’te yapılması gerken Slalom yarışı hava şartlarının kötü olması yüzünden iptal olmuştu. Bugün ise daha iyi hava koşulları altında yapılan süper dev slalomda Fransız Adrien Theaux’nun 0.11 saniye önünde yer alan Streitberger birinci oldu. Fransız sporcu ise kariyerinde ilk kez podyuma çıktı.

Üçüncü sıra ise Dider Cuche’e giderken geçtiğimiz sezonun Dünya Kupası şampiyonu Carlo Janka bu sezona kötü başladı. Liderin 1.59 saniye gerisinde kalan İsviçreli 23. sırada kendisine yer bulabildi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam