Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Janka çabuk toparladı

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 05/03/2011 - 15:42 GMT+2

Alp Disiplini Dünya Kupası’nın Slovenya’nın Kranjska Gora kasabasında koşulan erkekler dev slalom yarışında kazanan 2:27.05’lik derecesiyle İsviçreli Carlo Janka oldu. Janka, Fransız rakibi Alexis Pinturault’yu saniyenin yüzde ikisi farkla geçerek ilk sırayı almayı başardı.

carlo janka, 2011

Görsel kaynağı: Reuters

2:27.07’yle ikinci olan Pinturault’nun ardından üçüncü sırayı 2:27.17’lik derecesiyle Birleşik Devletler’den Ted Ligety elde etti. Dördüncü ve beşinci sıralar ise iki Fransız’ın, Cyprien Richard ve Thomas Fanara’nın oldu. Genel klasmanın üçüncü sırasındaki Aksel Lund Svindal liderin 2.76 saniye gerisinde kalıp ancak 22. sırayı alabilirken yarışın ilk ayağında en iyi dereceyi yapan Philipp Schörghofer ise ikinci turun henüz ilk kapısında düşerek yarışı tamamlayamadı.
23 Şubat tarihinde bir kalp ameliyatı geçiren Janka ise, ameliyattan sonra çıktığı ilk yarışta birinci olarak aldığı 100 puanla genel klasmanda beşinci sıraya yükseldi. Üçüncü sırayı alan Ted Ligety ise aldığı 60 puanla dev slalom kategorisindeki liderliğini pekiştirdi.
Dev slalom kategorisinin son yarışı 18 Mart tarihinden İsviçre’nin Lenzerheide kasabasında koşulacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam