Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Levi'de slalom heyecanı

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 13/11/2010 - 15:17 GMT+2

Alp Disiplini Dünya Kupası’nda sezon, Levi’de düzenlenecek slalom yarışmalarıyla devam edecek. Levi’nin 12. kez ev sahipliği yapacağı müsabakalar bugün başlıyor. Yarışlar saat 10.55'ten itibaren Eurosport'tan canlı olarak yayınlanacak.

2009 Levi Riesch

Görsel kaynağı: Eurosport

Geçen sene erkekler slalomda Avusturyalı Reinfried Herbs, kadınlar slalomda ise Almanya’dan Maria Riesch müsabakaları kazanmıştı. Herbs 1:49.79’luk derecesiyle, Ivica Kostelic’in 0.28 saniye önünde yarışı birinci bitirmiş; Maria Riesch ise Lindsey Vonn’dan sadece 0.8 saniye iyi derece yaparak 1:48.71 ile Levi’den mutlu ayrılmıştı.
Uluslararası Kayak Federasyonu (FIS) Yarış Direktörü Hans Pieren, “Levi’nin koşulları harika. Hava gerçekten çok soğuk, -15 derece ve artık pistte harika bir şekle büründü. Meterolojiden aldığımız bilgilere göre, hava sıcaklığı biraz daha yükselecek ve yarış esnasında kar yağışı muhtemel” dedi.
Levi'den sonra sezon Kuzey Amerika'ya doğru bir yolculuğa çıkacak. Kadınlar Amerika-Aspen’de, erkekler ise Kanada-Lake Lousie’de iniş ve dev slalom müsabakaları için yarışacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam