Eurosport
Kostelic'ten kötü haber
Tarafından
Yayınlandı 12/02/2012 - 14:38 GMT+2
Kariyeri boyunca yaşadığı birçok diz ve sırt sakatlığı nedeniyle sıkıntılı zamanlar geçiren Ivica Kostelic bugün Sochi’de düzenlenen süper kombine yarışlarında dizinden sakatlandı. Hırvat sporcunun büyük ihitmalle sezonu kapattığı açıklandı.
Eurosport
Görsel kaynağı: Eurosport
Sochi’de öğleden sonraki slalom yarışında dizinden sakatlanmasına rağmen zafere ulaşan ve Süper Kombine Dünya Kupası’nın sahibi olan Kostelic, pisti ancak yardım alarak terk edebildi.
Hırvatistan Kayak Federasyonu Başkanı Vedran Pavlek, “İkinci koşular sırasında sağ dizinden ani bir acı hissetmiş” derken, “Yarışı bitirebildi ancak kayak takımlarını çıkarttığında dizinde ağrı hissetti. Yürümeye çalıştığında ise ağrı dayanılmazdı” ifadelerini kullandı.
Kostelic’in babası 2014 Kış Olimpiyatı’nda da kullanılacak pisti suçlarken Hırvat sporcu babasına 2003’te İtalya’da hissettiği acıya benzer bir acı yaşadığını söyledi. Kostelic aynı dizini geçen yılki Dünya Şampiyonası’nda da sakatlamış ve mayıs ayında ameliyat olmuştu.
32 yaşındaki sporcu genel klasmanda lider durumda bulunuyor.
Benzer Konular
Reklam
Reklam