Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

douglas altin

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 02/08/2012 - 21:42 GMT+3

Kadınlar bireysel genel tasnifte Gabrielle Douglas, 62.232 puan yaparak takım yarışının ardından ikinci kez, Rus Viktoria Komova’nın önünde altın madalyayı kazandı.

gabrielle douglas

Görsel kaynağı: Reuters

Takım yarışında ABD kadrosuyla; Victoria Komova ve Rusya’nın önünde yer alan Gabrielle Douglas, ikinci altın madalyasını da bireysel genel tasnifte elde etti. 16 yaşındaki ABD’li jimnastikçi Douglas toplamda 62.232 puana ulaşırken, altın madalyanın sahibi oldu.
Rus Victoria Komova da, Tokyo 2011’de Jordyn Wieber’ın gerisinde tamamladığı genel tasnifin ardından bu kez de gümüş madalyada kaldı. 61.973 ile ikinci sırayı alan Komova, böylece takım yarışının ardından ikinci gümüşünü elde etti.
2010 Dünya Şampiyonu Rus Aliya Mustafina ise, 59.566 puanla podyumu tamamladı.
Alexandra Raisman ise dördüncü olarak madalya alamadı.
Son Dünya Şampiyonu Jordyn Wieber, elemelerdeki performansı sonra finale kalamamıştı. Wieber'in gözyaşları, ilk haftanın en akılda kalan sahnelerinden biriydi. Bugün ise Rus sporcu Victoria Komova, altını kaçırdığı an gözyaşlarını tutamadı. Mustafina, takım arkadaşını sakinleştirmeye çalışırken, 16 yaşındaki Gabby ise seyirciyi selamlayarak zaferini kutluyordu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam