Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Justin Gatlin özür diledi

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 22/08/2017 - 12:11 GMT+3

Dünya Atletizm Şampyionası boyunca protestolara maruz kalan 100 metre dünya şampiyonu Gatlin, geçmişinde yaptığı yanlışlardan ötürü özür diledi.

Justin Gatlin

Görsel kaynağı: Scanpix

ABD'li sprinter Justin Gatlin, Dünya Atletizm Şampiyonası'nda seyircilerin tepkisinin kendisini üzdüğünü belirterek geçmişte yaşananlar için sporseverlerden özür diledi.
2017 Dünya Atletizm Şampiyonası erkekler 100 metre finalinde Jamaikalı sprinter Usain Bolt'u ve vatandaşı Christian Coleman'ı geride bırakarak altın madalyaya uzanan 35 yaşındaki atlet, İngiliz ITV kanalına verdiği röportajda "Eğer resmi özür istiyorlarsa üzgünüm." dedi.
Erkekler 100 metre finali ve bir sonraki gün madalya töreni sırasında Londra Olimpiyat Stadı'nı dolduran 56 bin sporseverin yuhalayarak tepki göstermesinin kendisini yaraladığını dile getiren Gatlin, "Yaptığım herhangi bir yanlış için özür dilerim. Sporu seviyorum. Bunun için geri döndüm ve piste çıktım. İki yıl önce de bir mektup yazarak özür dilemiştim." ifadelerini kullandı.
5 Ağustos Cumartesi günü koşulan erkekler 100 metre finalinde Gatlin 9.92'lik derecesiyle altın madalya kazanmıştı. ABD'li atlet, finalin ardından ve madalya töreni sırasında geçmişte doping yaptığı gerekçesiyle tribündeki seyirciler tarafından yuhalanmıştı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam