Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Sevim elendi

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 09/03/2012 - 13:39 GMT+2

İstanbul'da süren 14. Dünya Salon Atletizm Şampiyonası'nda kadınlar üç adım atlama elemelerinde B Grubu'nda yarışan Sevim Sinmez elendi. Kadınlar üç adım atlamada Büyük Britanya'dan Yamile Aldama, 14.62'lik derecesiyle ilk sırada finale kaldı.

sevim sinmez

Görsel kaynağı: AA

Ataköy Atletizm Salonu'ndaki müsabakaların ilk günü sabah seansında kadınlar üç adım atlamada A ve B gruplarında eleme müsabakaları yapıldı.
Salon Dünya Şampiyonaları'nda üç adım atlama branşında Türkiye'yi temsil eden ilk kadın sporcu olan Sevim Sinmez, 14.30'u geçen ya da en iyi ilk 8 atletin finale yükseleceği grup müsabakasında, ilk atlayışında başarısız oldu. İkinci atlayışında 13.13, son atlayışında ise 12.64'lük derece elde eden milli sporcu, grubu 14. sırada tamamlayarak, elendi.
Genel klasmanda ise Sevim Sinmez, müsabakayı 3 atlayışı da geçersiz sayılan 2 sporcunun üzerinde, 28. sırada tamamlandı.
Sevim Sinmez, müsabakanın ardından yaptığı açıklamada, ''Türkiye'yi Dünya Şampiyonası'nda temsil ettiğim için çok mutluyum. Ülkemi iyi temsil ettiğimi düşünüyorum. Helsinki'deki Avrupa Şampiyonası'nda daha başarılı olacağıma söz veriyorum'' dedi.
Kadınlar üç adım atlamada Büyük Britanya'dan Yamile Aldama, 14.62'lik derecesiyle ilk sırada finale kaldı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam