Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Sırbistan farklı

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 01/09/2011 - 18:39 GMT+3

B Grubu'nda Letonya’yı 92-77 yenen Sırbistan grupta ikinci galibiyetini aldı. Dün Fransa karşısında güzel bir performans gösteren ve Janis Blums önderliğinde dişli rakibini zorlayan Letonya, bu sefer direnç gösteremedi.

Nenad Krstic Serbia

Görsel kaynağı: Imago

Krstic ve Savanovic’in basketleriyle 11-0 öne geçen Sırbistan maça fırtına gibi başladı. Rakibinin bu hızlı başlangıcına cevap veremeyen Letonya ilk çeyreği 7-23 geride tamamladı.
İkinci periyot Bertans ve Kuksiks’in etkili oyunu ile rakibinin arayı açmasını engellemeyi başaran Letonya, aradaki farkı da 5 sayıya kadar indirdi ve ikinci periyod 33-38 tamamlandı.
3. periyota da hızlı başlayan Sırbistan, Teodosic ve Krstic ile arka arkaya basketler bulup farkı korumaya çalışsa da karşısında ilk yarıya oranla toparlanmış bir Letonya vardı. 4. periyot başında daha etkili bir oyun sergileyen Letonya bir ara farkı 6 sayıya kadar indirmeyi başardıysa da güçlü rakibi karşısında fazla direnemedi ve maçı 77-92 kaybetti.
Sırbistan’da 23 sayı, 2 ribaund ve 3 asistle Nenad Krstic maçın en skorer ismi olurken, Letonya’nın en etkili ismi 16 sayı, 5 ribaund, 1 asistle Rihards Kuksiks oldu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam