Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Yarı finaller başlıyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 16/09/2011 - 12:11 GMT+3

Litvanya’da devam eden 2011 FIBA Avrupa Şampiyonası’nda finale çıkacak olan takımlar, bugün oynanacak maçlarla belirlenecek.

Nicolas Batum of France (C) embraces team mate Joakim Noah after the FIBA EuroBasket 2011 quarter final basketball game against Greece

Görsel kaynağı: Reuters

Bu yıl Litvanya’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen 2011 FIBA Avrupa Şampiyonası’nda yarı finale yükselen takımlar belirlenirken, bugün oynanacak yarı final maçları ile finale yükselecek takımlar belli olacak. 

Bugün oynanacak yarı final mücadelesinin ilk maçında İspanya ile Makedonya karşı karşıya gelecek. Çeyrek finalde Slovenya’yı geçen İspanya ile büyük bir sürprize imza atarak çeyrek finalde ev sahibi Litvanya’yı geçen Makedonya’nın mücadelesi TSİ 17.30’da başlayacak. 

Günün bir diğer yarı final mücadelesinde ise çeyrek finalde Yunanistan’ı 64-56’lık skorla geçen Fransa, Sırbistan’ı 77-67 mağlup eden Rusya ile karşı karşıya gelecek. İkinci finalistin belirleneceği bu karşılaşma ise TSİ 21.00’de başlayacak. 

Günün bir diğer maçında ise Yunanistan ve Sırbistan 5-8 mücadelesi verecekler. Bu karşılaşma ise TSİ 15.00’de başlayacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam