Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

BBL Spormax'te

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 15/10/2010 - 20:51 GMT+3

Beko Basketbol Ligi'nde yeni sezon öncesi yapılan görüşmelerde, Digitürk plaformunda yer alan Spormax kanalıyla anlaşmaya varıldı.

beko basketbol beşiktaş 2010-2011

Görsel kaynağı: AA

Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, bugün gerçekleştirilen Lig Kurulu Toplantısı'nda, Digiturk platformunda yer alan Spormax kanalı ile son bir yılı opsiyonlu olmak üzere beş yıllığına yayın anlaşmaya varıldığı ifade edildi.
Kulüplerin federasyona verdiği yetki doğrultusunda yürütülen görüşmeler neticesinde, Spormax kanalı tarafından yapılan 4 yıllık yayın hakkı için toplam 27 milyon dolarlık teklifin kulüpler tarafından olumlu karşılandığı ve yayıncı kuruluş ile yapılacak sözleşmenin son 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 5 yılı kapsaması üzerinde mutabakata varıldığı belirtildi.
Beko Basketbol Ligi 2010-2011 sezonu, yarın saat 15.00'de Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak Efes Pilsen - Antalya Büyükşehir Belediyesi karşılaşmasıyla başlayacak. Yeni sezonda, her hafta en az üç canlı maç yayını gerçekleşecek. Maçlar, tüm Digiturk üyelerine açık olacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam