Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Euroleague'de ikinci tur

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 29/09/2010 - 13:48 GMT+3

İkinci tur ilk maçları tamamlandı. İki Rus temsilcisinden Khimki Moskova rahat kazanırken, Unics Kazan deplasmanda Belçika temsilcisi Spirou Basket'e altı sayı farkla yenildi.

Khimki

Görsel kaynağı: From Official Website

Avrupa'nın en prestijli liginde oynamak için mücadele eden 16 takım, karşılaşmalara 21 Eylül'de başladı. Aralarında temsilcimiz Banvit'in de olduğu sekiz takım ilk turda elendi. Yalnızca iki takımın katılabileceği Euroleague'de şu an için en güçlü adaylar Rusya temsiclsi BC Khimki Moskova ve Almanya'dan Alba Berlin. Khimki Moskova, ilk tur ve ikinci tur birinci maçında sergilediği performansla rakiplerinden bir gömlek daha yukarıda olduğunu gösterdi. Dün akşam deplasmanda ilk turu bay geçen Budivelnik'i 87-58 gibi farklı bir skorla devirdi. Keith Langford 16 sayıyla Khimki Moskova'nın ve maçın en skorer oyuncusu olurken, Kresimir Loncar ve Thomas Kelati 11 sayıyla katkıda bulundular. Rusya temsilcisinde 11 oyuncu da sayı atarken, dengeli hücum gücünü sert savunmayla da birleştirdiler. Kadrosunda yıldız oyuncu bulunmayan Belçika Şampiyonu Spirou Basket, iyi bir takım oyunu sergilediği maçta Unics Kazan'ı 75-69 mağlup etti. Ruslar ikinci maçta kendi evinde, seyircisi önünde Spirou Basket'i yedi ya da daha farklı yenmeye çalışacak.
İlk turda Banvit'i her iki maçta da mağlup eden Le Mans, ikinci turda bir başka Fransa temsilcisi Asvel Basket'i kendi evindeki birinci karşılaşmada 85-75 yendi. İç sahasındaki maçı kazanan bir diğer ekip de Alba Berlin'di. Başkent takımı, Hemofarm Strada karşısında 73-67'lik bir galibiyete imza atsa da, maçı 20 sayıdan buralara getirmeleri kafalarda soru işareti yarattı. Karşılaşmada bir ara yedi dakika boyunca sayı bulamayan Alba Berlin, bu bölümde hücumda ritim bulamayınca altı sayılık galibiyete razı oldu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam