Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

barcelona Panathinaikos

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 13/05/2012 - 21:12 GMT+3

Euroleague Final-Four'da Barcelona'ya mağlup olarak dördüncü olan Panathinaikos antrenörü Obradovic motive olamadıklarını belirtti.

obradovic

Görsel kaynağı: Reuters

Tecrübeli antrenör karşılaşmanın ardından yaptığı basın toplantısında şöyle konuştu:

"İlk olarak gerçekten takımımla gurur duyuyorum. Bir kez daha söyleyeceğim bunu, CSKA’ya karşı sonuna kadar gidebildiğimiz harika bir yarı final maçı oynadık. Bugün ise Cuma günkü maçı kaybetmiş olduğumuz dolayısıyla motivasyonumuz biraz düşüktü ama bu şekilde oynamak zorundaydık ve oynadık. İyi bir maç çıkarttığımıza inanıyorum.
Ek olarak, Atina’dan buraya kadar kalkıp gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Yunanistan’da büyük bir kriz olmasına rağmen bizi turnuva boyunca 4000 kadar kişi destekledi. Bizim için önemli bir destekti, onlara borçluyum.
Maçtan öncesine gidip biraz daha motivasyonu arttırmak isterdim. Çünkü motivasyonumuz düşüktü, bu yüzden kaybettik.
İlk anlamda, biz hazırlıklı bile değildik bu maça. Sadece oyunculara biraz bilgi verdim, o kadar. Fazla çalışmadık ve uğraşmadık karşılaşma öncesinde.
Yarın ilk işim Atina’ya gidip Olympiakos’un başarısını veya başarısızlığını beklemek olacaktır.
Ülkemizdeki durum bizim aleyhimize işledi. Yine de söylüyorum, buraya gelirken önemli bir inançla geldik. Oyuncularımız da ellerinden geleni yaptılar ama olmadı. Panathinaikos koçu olarak şu anda kaybetsek de önümüzdeki zamanlarda üzerime düşen vazifeyi yerine getirmeye çalışacağım. İşim bunu gerektiriyor.
Barcelona’yı da tebrik ediyorum. Final-Four organizasyonunda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bizi ağırlayan İstanbul şehri de güzel bir konukseverlik yaptı."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam