Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

CSKA Aslan da dinlemedi

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 02/02/2012 - 20:47 GMT+2

THY Euroleague Top 16 E Grubu'nda temsilcimiz Galatasaray Medical Park ile karşı karşıya gelen CSKA Moskova karşılaşmayı 85-70 kazandı.

Alex Shved CSKA

Görsel kaynağı: From Official Website

Galatasaray Medical Park, gruptaki en zorlu deplasmanda CSKA Moskova ile karşı karşıya geldi. Olumsuz hava şartları nedeniyle Rusya’ya zor giden Cimbom’da hedef herkesi farklı bir şekilde evine yollayan CSKA’ya karşı direnç göstermek, sene başından beri geçilen karakter testlerine yeni bir halka eklemekti.

CSKA maça çok hızlı başladı. Yeni transfer Boris Savovic ile boyalı alandan sayı üretmeye çabalayan Aslan, ilk dakikalarda duvara çarpmışa döndü. Rus ekibi, dört dakika dolmadan 10-0 öne geçmişti bile. Aslan’ı yedekleri diriltti. Luksa Andric önderliğinde kenardan gelen oyuncularla toparlanan Galatasaray, ilk periyotu yedi sayı 19-12 geride kapadı.

İkinci çeyrekte Galatasaray hücumda daha rahattı. İlk dakikalardaki baskıyı üzerinden atan Cimbom, Caner Topaloğlu ve Ender Arslan’dan gelen katkıyla farkı eritmeye başladı. Çeyrek sonunu iyi oynayan Rus ekibi, soyunma odasına 44-37 önde gitti.

Üçüncü periyot, Galatasaray için klâsik bir “üçüncü periyot sendromu” sahnedeydi. CSKA, tüm gücüyle Cimbom savunmasını yıkarken, Nenad Krstic’in müthiş performansı farkı açmalarını sağladı. Çeyrek, Rus ekibi lehine 66-52 bitti.

Rahatlamış, farka koşan CSKA Moskova son periyotta aktif dinlenme yaptı. Ev sahibi, son dakikalarda temponun oldukça düştüğü maçta Galatasaray Medical Park'ı 85-70 geçmeyi başardı. Rus ekibi, üç maç sonunda nâmağlup unvanını korurken, Galatasaray ikinci yenilgisini aldı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam