Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Efes'te galibiyet sevinci

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 01/12/2011 - 18:22 GMT+2

THY Euroleague C Grubu'nda deplasmanda Belçika'nın Belgacom Spirou takımını 66-62 mağlup eden Anadolu Efes'te genel menajer Engin Özerhun, gruptan çıkma hedefi doğrultusunda kazanmaları gereken bir karşılaşmayı geride bıraktıklarını söyledi. 

anadolu efes, sasha vujacic

Görsel kaynağı: AA

Özerhun, karşılaşmada ilk devrede iyi bir performans ortaya koyduklarını belirtti. Belgacom Spirou takımının maçı kazanma şansı kalmamasına rağmen son ana dek mücadele ettiğini ifade eden Özerhun, sözlerini şöyle sürdürdü: 
''Farklı kazanmak bizim açımızdan önem taşımıyordu. Önemli olan kazanmaktı ve bunu başardık. İlk devre istediğimiz şutları atabilseydik farkı daha da açabilirdik. Haftaya Emporio Armani takımıyla yapacağımız maçı da kazanırsak, ondan sonra oynayacağımız Maccabi Tel Aviv ve Real Madrid maçları, ilk üçün sıralamasını değiştirir. Diğer maçlardan alacağımız sonuçlar grupta bizi zirveye taşıyabilir. Virajı galibiyetle geçtiğimiz için mutluyuz.'' 

''Ersan gitmek durumunda'' 
Takımın NBA patentli oyuncusu Ersan İlyasova'nın her an takımdan ayrılabileceğini kaydeden Özerhun, ''Ersan, oranın oyuncusu. Gitmek durumunda. Zamanlaması belli değil. Her an takımdan ayrılabilir. Bizim bu konuda yapabileceğimiz bir şey yok. Ancak her şey bitmiş de değil. Lokavt tam olarak da bitmedi. ABD'ye gidip görüşmeler yapacak. Belki 'bekleyin' denecek'' ifadelerini kullandı. 
Ersan İlyasova'nın yerine oyuncu almayı düşünmediklerini dile getiren Özerhun, ''NBA'den oyuncu almayı düşünmüyorduk ancak Kerem Gönlüm sakatlanınca bir Türk oyuncu olarak Ersan'ı takıma aldık. Ersan kalitesinde bir Türk oyuncu bulamayız. Yabancı oyuncu da almak istemeyiz'' şeklinde konuştu. 
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam