Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fener Cantu'yu ağırlıyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 16/11/2011 - 13:12 GMT+2

THY Euroleague’de A Grubu’nda mücadele eden Fenerbahçe Ülker, 5. maçında bu akşam 20:15’te İtalyan ekibi Bennet Cantu’yu Sinan Erdem Spor Salonu’nda konuk edecek.

fenerbahçe ülker

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma bu akşam 20:15’te başlayacak

Grubunda geride kalan 4 maçında aldığı 2 galibiyet ve 2 mağlubiyetle 4. sırada bulunan sarı-lacivertlilerin İtalyan rakibi 9 puanla ikinci basamakta yer alıyor. Fenerbahçe, evinde Caja Laboral’e 66-69 kaybederek başladığı THY Euroleague mücadelesindeki ikinci karşılaşmasına Olympiacos deplasmanında çıkmış ve Yunanistan’dan 81-74’lük yenilgiyle dönmüştü.

Grubundaki üçüncü maçında SLUC Nancy’i 90-83mağlup ederek ilk galibiyetine ulaşan Fenerbahçe Ülker, Gescrap Bizkaia engelini de deplasmanda 70-73’lük skorla aşmıştı. Bennet Cantu ise SLUC Nancy karşılaşmasını 80-69 kazandıktan sonra Caja Laboral’e konuk olmuş ve İspanya’dan 81-69’luk yenilgiyle ayrılmıştı. İtalyan ekibi 3. ve 4. maçlarında Gescrap Bizkaia’yı 78-69, Olympiacos’u da 64-63 mağlup etmişti.

Fenerbahçe Ülker Baş Antrenörü Neven Spahija, takımının Bennet Cantu ile yapacağı maçla ilgili olarak, "Bir kere daha Beko Basketbol Ligi’nde aldığımız bir yenilginin ardından, İtalya Ligi’nde sürekli olarak iyi oynayan güçlü bir Euroleague takımıyla karşılaşacağız. Kazanmanın ve daha iyi oynamanın yolunu bulabilecek kuvvet ve kaliteye sahibiz. Cantu iyi bir takım ama kalitemizi ortaya koyarak kazanacağımız umuyoruz" derken, Sarı-lacivertlilerin tecrübeli uzunu Kaya Peker ise şunları söyledi:"Beko Basketbol Ligi’nde kötü bir mağlubiyet aldık ve bunun Euroleague’deki performansımıza yansımasını kesinlikle istemiyoruz. Türkiye’de toparlanacağımıza inanıyorum ama seviyemizi yükseltmemiz için her Euroleague maçı büyük önem taşıyor. Üst üste iki galibiyet elde ettik. Cantu’yu yenip kalan maçlarımızı da kazanarak bu seriyi sürdürmek istiyoruz."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam