Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Moskova Wisla

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 28/03/2012 - 15:51 GMT+3

İstanbul'da düzenlenen FIBA Kadınlar Euroleague Sekizli Finali açılış maçında, B Grubu'nda Rusya temsilcisi Sparta&K Moskova Region, Polonya ekibi Wisla Can-Pack'i 77-70 yendi.

spartak moskova, wisla, kadinlar euroleague, sekizli final

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Düşük tempoda başlayan mücadelede Ewelina Kobryn ve Erin Phillips ikilisiyle sayılar bulan Wisla Can-Pack Krakow, ilk üç dakika sonunda 7-2’lik üstünlüğü yakaladı. Candice Dupree ile maçtaki ilk sayılarını kaydeden rakibi karşısında Polonya ekibi, Phillips’in penetreleriyle 5.dakikada farkı 12 sayıya çıkarttı (14-2). Bire birlerle skor bulmaya çalışan Spartak Moskova karşısında ilk periyotu Wisla Can-Pack Krakow 20-10 önde tamamladı. İkinci periyota alan savunmasıyla başlayan Spartak Moskova, Petrovic ve Baric’in basketleriyle dört sayı buldu. Bunun üzerine mola alan Polonya ekibi, aranın ardından Phillips’in üç sayı isabetiyle skor bulmasına karşın, Dupree ile Kuzina’yı durduramadı. Ancak ilk yarıyı Wisla Can-Pack Krakow, 35-29 önde tamamlayarak soyunma odasına gitti.
Nicole Powell ile Semione Augustus’un karşılıklı sayılarıyla başlayan üçüncü periyotun ilk dakikalarında iki takımda tempoyu düşürmedi. Özellikle dış atışlarda Hammon, Skerovic ve Augustus üçlüsüyle skor üreten Spartak Moskova, farkı da 25.dakikada 1 sayıya indirdi (42-41). Son dakikaya Sonja Petrovic’in basketiyle 51-52 üstün giren Rus temsilcisi, üçüncü periyotu da önde tamamladı. Son 10 dakikalık bölüme de hızlı bir başlangıç yapan Spartak Moskova, Evgenia Belyakova, Rebekka Hammon ve Candice Dupree üçlüsüyle yakaladığı 10-0’lık seriyle durumu 51-62’ye taşıdı. Alan savunmasına dönen rakibi karşısında son bölümde Hammon ve Augustus ikilisiyle skor üreten Rus temsilcisi, mücadeleden de 70-77 galibiyetle ayrıldı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam