Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

padoulakis, panathinaikos

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 28/06/2012 - 21:10 GMT+3

Panathinaikos'ta Zeljko Obradovic'ten boşalan antrenörlük koltuğuna son iki sezonda Peristeri'yi çalıştıran Argyris Pedoulakis'in getirilmesi bekleniyor.

Argyris Pedoulakis, panathinaikos

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Yunan medyasına göre Pedoulakis ile Çarşamba gecesi bir yıllık sözleşme için her konuda anlaşma sağlayan Panathinaikos yönetimi, kısa bir süre içerisinde 48 yaşındaki koçun Yoncalar'ın başına geçtiğini açıklayacak.
Zeljko Obradovic'ten sonra Sarunas Jasikevicius'a teklif götüren ancak Litvanyalı yıldızdan ret cevabı alan PAO, bir süre önce de Dejan Bodiroga ile görüşmüş ama Sırp efsaneyle de anlaşma sağlayamamıştı.
Profesyonel basketbol yaşantısı boyunca sadece Peristeri ve Panathinaikos forması giyen 48 yaşındaki Pedoulakis, koçluk kariyerine de Dragan Sakota'nın asistanı olarak 1995 yılında Peristeri'de başlamış, 1997 yılında da takımın başına geçmişti. 2004 yılına kadar Peristeri'yi çalıştıran Pedoulakis, bu tarihten sonra Makedonikos'ta görev almış ve 2004-2005 sezonunda takımını ULEB Cup'ta finale taşımıştı. Daha sonra Panellinos, PAOK ve AEK maceraları yaşayan Pedoulakis, 2010 yılından beri Peristeri'yi çalıştırıyordu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam