Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Sarıca: Hücumda kötüydük

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 22/02/2012 - 23:52 GMT+2

Anadolu Efes Başantrenörü Ufuk Sarıca, Galatasaray Medical Park karşısında savunmada genel olarak iyi olduklarını ancak hücumda istediklerini yapamadıklarını vurgulayarak, ''Bunda atmosferin etkili olduğunu düşünüyorum" dedi.

ufuk sarıca

Görsel kaynağı: AA

Anadolu Efes Başantrenörü Ufuk Sarıca, Galatasaray Medical Park karşısında savunmada genel olarak iyi olduklarını ancak hücumda istediklerini yapamadıklarını vurgulayarak, ''Bunda atmosferin etkili olduğunu düşünüyorum. Aslında bu kadar tecrübeli oyuncuların bu kadar basit hatalarla oynamamaları lazım. Ama zaman zaman oyuncular da bunlardan etkileniyor. İlk yarıdaki farkın suni olduğunu düşünüyorum. İkinci yarıda maçı yakalama pozisyonuna geldik, ama çok basit hatalar yaptık. Sonuç itibariyle elimizde olmayan şansımızı tamamıyla kaybetmiş durumdayız. Bundan sonra Galatasaray Medical Park'a başarılar diliyorum. İnşallah gruptan çıkarlar'' dedi. 
Galatasaray Medical Park'ı hem galibiyet hem de yarattığı atmosferden dolayı kutlayan Sarıca, ''Böyle bir atmosferi yaratmak kolay değil. Maçları oyuncular kazanır ama seyirci de büyük faktördür. Seyirci hakemi etkiler. Bugünkü maçta bence etkileri oldu. Ev sahibi avantajını çok iyi kullandılar'' diye konuştu. 
Ufuk Sarıca, şu an çok sınırlı bir kadro ile mücadele ettiklerini dile getirerek, ''Sezona başladığımız kadro ile şu anki Anadolu Efes kadrosunda dağlar kadar fark var. Yapabileceğimiz en büyük öz eleştiri bence iyi oyuncularımız var, ama akıllı bir takım değiliz'' ifadelerini kullandı. 
Karşılaşmada dizinde esneme olan Batista'nın durumunun yarın yapılacak kontrollerden sonra belli olacağını belirten Sarıca, takım antrenmanlarına katılan Kerem Gönlüm'e de hafta sonundan itibaren yavaş yavaş görev vereceğini söyledi. 
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam