Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Spahija: Çok mutluyuz

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 23/12/2011 - 12:16 GMT+2

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı Başantrenörü Neven Spahija, THY Euroleague A Grubu'ndaki son maçlarında deplasmanda Bennet Cantu'yu 83-76 mağlup ederek, “Top 16” turuna kaldıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

neven spahija

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Hırvat antrenör, Euroleague'in internet sitesine yaptığı açıklamada, Bennet Cantu ile sert bir maç yaptıklarını belirterek, “Top 16 biletini aldığımız için çok mutluyuz. Özellikle Ocak ayından itibaren kendimize ait yeni salonda maçlarımızı oynayacağımızı düşündüğümüzde Top 16'ya kalamamak bizim için felaket olurdu. Çok dengeli ve sert bir maç oldu. Ancak maçın son iki dakikasında, tecrübemiz ve fizik avantajımız ile maçta fark yaratmayı başardık ve bu önemli mücadeleden galibiyetle ayrıldık” ifadelerini kullandı.

Örs: Avrupa macerası esas şimdi başlıyor
Fenerbahçe Ülker Basketbol Şubesi Genel Koordinatörü Aydın Örs ise önemli bir galibiyet alarak bir üst tura lider çıktıklarını ve Avrupa’daki maceralarının esas şimdi başladıklarını söyledi. Gruptan lider çıkmayı hak ettiklerini kaydeden Örs, ''Gruptan lider çıkmayı hak ettik. İyi başlayamadık ama zamanla her şey daha iyiye gidiyordu. Geçen hafta seyircimizin önünde bir kazaya uğradık ama burada gerçek bir final maçı oynadık. Onlarla Fenerbahçe camiası ne kadar gurur duysa azdır. Çok önemli bir aşamayı geçtik. Grup birincisi olarak bitirdik. Avrupa Ligi maceramız esas şimdi başlıyor. Yani salonumuzda çok daha iyi geliriz inşallah'' diye konuştu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam