Eurosport
Euroleague - Galatasaray'a kötü haber: Olimpiakos, Jawai'den vazgeçmiyor
Tarafından
Yayınlandı 18/07/2013 - 10:18 GMT+3
5 numara rotasyonu için bir transfer daha düşünen Olimpiakos koçu Georgios Bartzokas, Galatasaray'ın prensip anlaşmasına vardığı Nathan Jawai'ye odaklandı.
Eurosport
Görsel kaynağı: Eurosport
Kyle Hines'ın CSKA Moskova'ya gitmesinin ardından pota altını Cedric Simmons ve Brian Dunston'la güçlendiren Olimpiakos, bir takviye daha hedefliyor.
Haziran ayında Nathan Jawai'nin kadroya katılması yönünde olumlu rapor veren Georgios Bartzokas ardından kulübün Vassilis Spanoulis'e yoğunlaşması sebebiyle transferi gerçekleştirememiş, Barcelona'yla sözleşmesi sona eren Nathan Jawai de Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Galatasaray Liv Hospital'la görüşmüştü.
Galatasaray'la 1+1 yıllık prensip anlaşmasına vardığı Jawai, iddialara göre yeniden Olimpiakos'un listesine girdi. Khimki'nin yüksek bonservis bedeli talep etmesi nedeniyle Paul Davis'ten vazgeçen son iki yılın Euroleague şampiyonu, 5 numara rotasyonunda Jawai'ye yer ayırmayı planlıyor.
Oyuncunun Galatasaray Liv Hospital'la henüz resmî bir sözleşme yapmaması, Olimpiakos'un önümüzdeki günlerde Nathan Jawai için girişimlerini hızlandırmasına sebebiyet verebilir.
27 yaşındaki Nathan Jawai, geçen sezon Barcelona formasıyla çıktığı 30 maçta 7.1 sayı ve 4.1 ribaund ortalamalarıyla oynamıştı.
Benzer Konular
Reklam
Reklam