Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fenerbahçe Komşu'ya acımadı

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 02/11/2012 - 12:27 GMT+2

THY Euroleague'in 4. haftasında Fenerbahçe Ülker sahasında Panathinaikos'u 73-64 mağlup etti.

fenerbahçe ülker panathinaikos roko ukic bremer

Görsel kaynağı: AFP

Euroleague’de ilk iki haftada hafta Khimki ve3 Union Olimpija'yı mağlup ettikten sonra Real Madrid’e deplasmanda mağlup olan Fenerbahçe Ülker’in üçüncü haftadaki rakibi Panathinaikos’tu.
Final-Four’un en güçlü adaylarından olan sarı-lacivertliler mücadeleye istediği gibi başladı. Eski bir Panathinaikoslu Romain Sato ve Emir Preldzic’in hücumdaki etkili oyununa Diamantidis cevap verse de ilk çeyrek 19-17 Fenerbahçe’nin üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci çeyreğin başından itibaren ise Fenerbahçe Ülker ipleri tamamen eline aldı. İlkan Karaman müthiş dinamiziyle farkın açılmasına yardımcı olurken Bojan Bogdanovic’in de dış atış performansıyla birlikte sarı-lacivertliler devreye 42-29’luk skorla önde girdi. İkinci periyotta İlkan Karaman 8, Bogdanovic de 6 sayıyla oynadı.

Üçüncü çeyreğin sonlarına doğru Fenerbahçe Ülker Mike Batiste’in de devreye girmesiyle birlikte sarı-lacivertliler farkı 19’a kadar çıkardı. Rakibine periyot boyunca 12 sayı bulma imkanı veren Fenerbahçe Ülker son çeyreğe 58-41 üstünlükle girdi.

Final çeyreğinin başında Fenerbahçe Ülker temposunu bir türlü bulamayınca fark periyot ortasında 12'ye kadar indi. Pianigiani'nin molasından sonra Fenerbahçe Ülker çok çabuk toparlansa da Yunan temsilcisi Roko Ukic ve Maciulis'in sayılarıyla farkı 10'a indirdi. Ancak maç sonuna kadar aradaki Farkı koruyan Fenerbahçe Ülker sahadan 73-64'lük skorla galip ayrılan taraf oldu.

SIMONE PIANIGIANI ÖZEL RÖPORTAJI BURADA
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam