Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

THY Euroleague - Anadolu Efes'in serisi Atina'da sonlandı

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 01/03/2013 - 23:56 GMT+2

Euroleague'de yedi maçlık galibiyet serisi bulunan Anadolu Efes, Panathinaikos deplasmanından 75-62 mağlup ayrıldı.

anadolu efes panathinaikos

Görsel kaynağı: AA

Oldukça çekişmeli geçen mücadelenin ilk çeyreği 21-19’luk Anadolu Efes üstünlüğüyle geçildi. Panathinaikos, üst üste üçlüklerle başladığı ikinci periyotta farkı sekiz sayıya kadar çıkarsa da, Efes toparlandı ve devre arasına 38-38’lik beraberlikle gidildi.
Dimitris Diamantidis’in başarılı şut yüzdesi, üçüncü çeyrekte Panathinaikos’un farkı bir kez daha sekize yükseltmesini sağladı. Periyot sonunda skor ise 56-51’di.
Anadolu Efes, skor bulmakta sıkıntı yaşayan Panathinaikos’a maçın bitimine yedi dakika kala yetişti. Ancak alınan moladan sonra toparlanan Yunan ekibi, 16-0’lık bir seriyle skoru 72-56’ya getirmeyi başardı.
İlk maçta yakaladığı 14 sayılık ikili averaj avantajını kaybetmek istemeyen Efes, maçın son iki dakikasında farkı biraz kapadı ve mücadele 75-62'lik skorla noktalandı.
Euroleague Top 16 E Grubu’ndaki son yedi maçını kazanan Anadolu Efes, böylece Atina’da serisinin sonuna gelmiş oldu.
Panathinaikos’ta Diamantidis 13 sayıyla oynarken, Roko Ukic 13 sayı 9 ribauntla double-double'ın kıyısından döndü. Stephane Lasme ise tam dört blok yapmayı başardı. Anadolu Efes’te ise Dusko Savanovic’in 21 sayılık performansı mağlubiyeti engelleyemedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam