Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fenerbahçe Ülker Jerrells'a teslim

Eurosport Türkiye

Güncellendi 31/01/2014 - 07:11 GMT+2

Euroleague TOP 16 beşinci maçında Armani Milano deplasmanına konuk olan Fenerbahçe Ülker sahadan 90-85'lik yenilgiyle ayrıldı.

Gasper Vidmar - Fenerbahçe Ülker

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Euroleague TOP 16 beşinci maçında Armani Milano deplasmanına konuk olan Fenerbahçe Ülker sahadan 90-85'lik yenilgiyle ayrıldı.
Geçen hafta Yunanistan temsilcisi Panathinaikos'a karşı kritik bir galibiyet alan Obradovic'in takımı, Efes deplasmanında Planinic'in mucize üçlüğüyle mağlup olan Milano'yu karşı karşıya getiren maça damgasını vuran isim eski bir Fenerbahçeli Curtis Jerrells oldu.
Çok iyi başladığı ilk çeyreği 18-25 önde kapatan Fenerbahçe, 31-15 biten ikinci çeyrek skorunun altından kalkamayınca devre 9 sayılık Milano üstünlüğüyle bitti.
Üçüncü çeyrekte bir an için 16 sayıya kadar çıkan fark son çeyrekte Melih Mahmutoğlu'nun turnikesiyle iki sayıya kadar inse de bu bölümde sahneye çıkan eski Fenerbahçeli Curtis Jerrells üst üste attığı 8 sayıyla takımına hayat verdi ve oyunun kontrolünü yeniden eline alan Armani Milano sahadan da 90-85'lik galibiyet ayrıldı.
Euroleague'de gecenin diğer maçlarında alınan sonuçlar şu şekilde;
Bayern Münih 61-86 CSKA Moskova
Olympiakos 73-55 Unicaja Malaga

Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam