Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Milano'da El Clasico heyecanı

Eurosport Türkiye

Güncellendi 16/05/2014 - 16:23 GMT+3

Real Madrid ve Barcelona, Milano'da Euroleague finali için karşı karşıya gelecek.

Real Madrid-Barcelona

Görsel kaynağı: Eurosport

Bu sezon ACB'de ve Euroleague'de fırtına gibi esen her iki kulvarda da şampiyonluğun en büyük favorisi olan Real Madrid, turnuvanın en değerli oyuncusu seçilen Sergio Rodriguez, Rudy Fernandez ve Sergio Llull gibi üst düzey İspanyol oyuncularla Jaycee Carroll gibi etkili bir şutöre sahip.
ACB'de 30 galibiyet 2 yenilgi, Euroleague'de ise grup maçlarını 21 galibiyet 3 yenilgiyle kapayan Real Madrid, çeyrek finalde son şampiyon Olympiakos'u 3-2 ile geçmişti.
Real Madrid ve Barcelona bu sezon üç kez karşı karşıya gelirken, bu üç maçta iki kez Real Madrid bir kezse Barcelona güldü.
Real Madrid
Barcelona
Bu sezon inişli çıkışlı bir grafik çizen ve ACB'de aldığı 7 mağlubiyetle hayal kırıklığı yaratan Barcelona, Euroleague gruplarını 19 galibiyet 5 yenilgiyle kapatmıştı. Çeyrek finalde temsilcimiz Galatasaray Liv Hospital'ı 3-0'la geçen Xavi Pascual'in öğrencileri, her ne kadar Real Madrid'in bir adım gerisinde görünse de organizasyonun tek maç üzerinden olması dolayısıyla bir sürprize imza atabilir. Kadrosunda emektar Juan Carlos Navarro, son şampiyonun en kilit oyuncularından Kostas Papanikolaou ve Marcelinho Huertas gibi önemli oyuncuları bulunduran Barcelona'da Efes Pilsen'de aradığını bulamayan Bostjan Nachbar da adeta ikinci baharını yaşıyor.
Barcelona
Saat: 22.00
Yayın: NTV Smart Sport
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam