Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Sergio Llull: Fenerbahçe Ülker muhteşem bir takım

Eurosport Türkiye

Güncellendi 12/05/2015 - 07:51 GMT+3

Real Madrid'in yıldız oyun kurucusu Sergio Llull, Final Four öncesi görüşlerini açıkladı.

Sergio Llull (Foto: Euroleague)

Görsel kaynağı: Eurosport

Fenerbahçe Ülker'in THY Euroleague Final Four'daki rakibi Real Madrid'de yıldız oyun kurucu Sergio Llull, maç öncesi açıklamalarda bulundu.
Real Madrid'in resmi internet sitesini açıklamalar yapan Llull; "Takımımız Eurolegue'i kazanmayı hak ediyor ve sahaya mücadele koayarak bunu kazanmayı istiyoruz. Çok zor olacak. İki yıldır ufak farklarla, detaylarla kaybediyoruz. Olympiakos'a karşı bir süre sahada geri düştük ve maçı kaybettik. Geçen yıl uzatmalarda kazanamadık" diyerek sözlerine başladı.
"Umarım taraftarımız bizi ateşler"
"İç sahada oynamak bizim için tam bir avantaj olmayacak. Umarım, taraftarlarımız bizi ateşler. Ancak, bilet satış stratejisinden ötürü rakip takım taraftarları da burada olacak. Ancak umarım bizim açımızdan tribünde de her şey yolunda gider."
"Fenerbahçe Ülker muhteşem bir takım"
"Bu zorlu turnuvanın en zorlu rakiplerinden bir tanesi. Spektaküler bir playoff oynadılar. Obradovic gibi tarihin en iyi koçlarından birine sahipler. Savunmalarını aşmak zor, fiziksel olarak çok iyi durumdalar ve ribauntlarda çok sertler. Goudelock, Bogdanovic ve Bjelica başta olmak üzere çok yetenekli yıldızlara sahipler. Fenerbahçe muhteşem bir takım ve bizim için işler çok karmaşık olacak."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam