Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Pero Antic: "Final Four futbol stadyumunda oynansa taraftar yine doldururdu"

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 10/05/2017 - 14:15 GMT+3

Final Four'a ev sahibi avantajıyla çıkacak olmalarının önemine dikkat çeken Pero Antic, Real Madrid maçıyla ilgili de değerlendirmelerde bulundu.

Pero Antic

Görsel kaynağı: AA

Fenerbahçe'nin tecrübeli basketbolcusu Pero Antic, önümüzdeki hafta Sinan Erdem Spor Salonu'nun ev sahipliği yapacağı Final Four organizasyonu öncesi EuroLeague'in resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu.
EuroLeague'in yeni formatıyla Final Four'a yükselmenin çok daha zor olduğunu belirten Antic, "Bizim için uzun bir sezon oldu. EuroLeague'in yanı sıra Türkiye Ligi, Türkiye Kupası ve Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda oynadık. Ayrıca sezon içinde yaşadığımız sakatlıklar performansımızı etkiledi. Yine de Final Four'a kalmayı başardık ve çok mutluyuz." dedi.
Final Four'da karşılaşacakları Real Madrid ile ilgili görüşleri sorulan Makedon basketbolcu, "Yüksek tempolu oyunu seven bir rakiple karşılaşacağız. Üçlük atabilen uzunlara ve Sergio Llull gibi bir silaha sahipler. Ayrıca pota altında bizi bir savaş bekliyor. Real Madrid ile son iki sezonda birçok kez karşılaştık ve birbirimizi iyi tanıyoruz. Final Four’da kiminle eşleştiğiniz çok önemli değil; her şey sahada kimin daha çok savaştığıyla alakalı. Parkede en çok kim isterse o kazanır." yorumunda bulundu.
Kariyerindeki 4. Final Four olmasına karşın ilk kez ev sahibi avantajıyla bu organizasyonda yer alacağı hatırlatılan Antic, "Fenerbahçe taraftarı bizim altıncı oyuncumuz olacak. Final Four eğer bir futbol stadyumunda oynansaydı kesinlikle orayı da doldururlardı. Onların enerjisiyle maçlara güçlü bir şekilde başlamak ve ritmimizi sonuna kadar korumak istiyoruz." diye konuştu.
Tecrübeli basketbolcu, başantrenör Zeljko Obradovic'in kendileri için büyük bir şans olduğunun da altını çizerek, "Zeljko yönetiminde hiçbir zaman öz güven sorunu yaşamadık. Ne kadar kötü durumda olursanız olun, o doğru kelimeleri bulup sizi yeniden motive edebiliyor. Geçen sene son ribauntta kaybettiğimiz final bizim için kâbus gibiydi ancak Obradovic sezon içinde birçok maçta bu anı hatırlatarak bizleri motive etti. Bunun bir daha yaşanmasını istemiyoruz ve hazırlıklarımızı da bu yönde sürdürüyoruz." ifadelerini kullandı.
Pero Antic bu sezon Fenerbahçe formasıyla EuroLeague'de çıktığı 30 maçta 4.2 sayı ve 2.5 ribaunt ortalamalarıyla mücadele etti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam