Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Ataman'dan kontrollü oyun vurgusu

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 19/12/2017 - 17:34 GMT+3

Anadolu Efes'in yeni başantrenörü, EuroLeague'de oynayacakları Khimki maçında pota altı mücadelesinin belirleyici olacağını söyledi.

Ergin Ataman

Görsel kaynağı: AA

EuroLeague'in 13. haftasında çarşamba günü Rusya temsilcisi Khimki'ye konuk olacak Anadolu Efes'in yeni başantrenörü Ergin Ataman, iyi savunma yaparak kontrollü bir oyun sergileyeceklerini belirtti.
Lacivert-beyazlı kulübün internet sitesinde yer açıklamasında Khimki maçına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ataman, "Khimki, özellikle Shved'in organizasyonları üzerine kurulu ve hızlı hücumu iyi oynayan bir takım. Rus ekibin, Anderson ve Jenkins'in dış atışlarına dayalı bir hücum sistemi var. Öncelikle iyi savunma yaparak kontrollü basketbol oynamaya çalışacağız. Pota altında da fiziksel üstünlüğü sağlayabilirsek, maçı kazanma şansımızın fazla olduğunu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.
Organizasyonda 3 galibiyet ve 9 mağlubiyet yaşayan lacivert-beyazlıların Hırvat oyuncusu Krunoslav Simon ise üst sıralarda mücadele eden bir takımla karşılaşacaklarını aktararak, şunları kaydetti:
"Son dönemdeki mağlubiyetlerin ardından bizim için zorlu bir mücadele olacak. Yeni bir başantrenörümüz var. Bu maçla yeni bir sayfa açacağımızı umuyorum."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam