Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Perasovic'den Unicaja Malaga maçı öncesi temkinli açıklamalar

Eurosport Türkiye

Güncellendi 02/11/2017 - 17:47 GMT+3

Anadolu Efes Başantrenörü, henüz galibiyet alamadıkları EuroLeague sahnesinde yarın İspanyol ekibiyle yapacakları maçın önemine dikkat çekti.

Velimir Perasovic

Görsel kaynağı: AA

Anadolu Efes Başantrenörü Velimir Perasovic, THY EuroLeague'in 5. haftasında yarın sahalarında İspanya'nın Unicaja Malaga takımıyla oynayacakları maçın çok kritik olduğunu bildirdi.
Sinan Erdem Spor Salonu'nda yapılacak maç öncesi kulübün internet sitesine açıklamada bulunan Perasovic, EuroLeague'in geride kalan dört haftasında yenildiklerini hatırlatarak, "Çok kritik bir maça çıkacağız. Unicaja Malaga çok iyi savunma yapan bir takım, ayrıca hücum ribauntlarında da çok etkililer. Onları bu noktalarda durdurmak için çok gayret sarf etmeliyiz." ifadelerini kullandı.
Lacivert-beyazlıların Hırvat oyuncusu Krunoslav Simon ise Unicaja Malaga'nın sert basketbol oynadığını belirterek, "Onlara daha sert savunma yaparak yanıt vermeliyiz. Bunu yaptığımız takdirde maçı kazanmak için büyük bir fırsat elde ederiz. THY EuroLeague'de ilk dört maçımızı kaybettikten sonra bu maçtan galibiyetle ayrılmamız bizim için çok önemli." değerlendirmesinde bulundu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam