Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Milliler çalışıyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 28/05/2011 - 12:56 GMT+3

Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası''nda mücadele edecek A Milli Takım'ın antrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, Kepez Turnuvası'nda takımdaki eksikleri gördüklerini ve bundan sonraki antrenman ve turnuvalarda eksikleri giderme yönünde çalışacaklarını söyledi.

türkiye kadın milli takım karadağ

Görsel kaynağı: AA

Ceyhun Yıldızoğlu, Basketbol Federasyonunun internet sitesine yaptığı açıklamada, Kepez Turnuvası'nda Hırvatistan, İngiltere ve Karadağ ile oynadıkları üç maçın ikiiini kazanarak turnuvayı birinci bitirdiklerini hatırlattı.
Turnuva ve kampın son derece yararlı olduğunu vurgulayan Yıldızoğlu, şunları kaydetti:
''20 oyuncu ile hazırlık sürecimize başlamıştık. Şimdi beş oyuncumuzu geride bırakarak 15 oyuncu ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Onlar da ellerinden gelen tüm mücadeleyi gösterdi. Elimizdeki oyuncularla birlikte yolumuza devam edeceğiz. Özellikle oynadığımız ilk iki maçta ortaya konulan performanstan, bireysel performanstan memnun olduğumu söyleyebilirim. Eksiklerimiz var. Bundan sonraki antrenman ve turnuvalarda eksiklerimiz gidermek için çalışacağız. İspanya'daki turnuvada son düzenlemeleri yapıp, Avrupa şampiyonasına en iyi ve en hazır şekilde gideceğiz.''
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam