Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Courtney Paris Botaş'ta!

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 07/06/2011 - 14:15 GMT+3

Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi takımlarından Botaşspor, geçen sezon İspanya'da oynayan ABD'li Cortney Paris ile anlaşma sağladı.

courtney paris

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Botaşspor Genel Menajeri Abdullah Kutlu, yazılı açıklamasında, yeni sezonda Avrupa kupalarına katılacaklarını belirterek, hedeflerinin hem ligde hem de Avrupa'da başarı olduğunu bildirdi.
Bu nedenle iyi bir kadro oluşturmaya çalıştıklarını ifade eden Kutlu, transfer çalışmaları kapsamında geçen sezon İspanya'nın Rivas Ecopolis takımında oynayan eski oyuncuları Paris ile anlaşma sağladıklarını belirtti. Kutlu, Paris'in önemli bir oyuncu olduğunu ve takıma büyük katkı sağlayacağına inandıklarını kaydetti.
Antrenör Olcay Orak da eski oyuncularıyla tekrar anlaşmaya vardıkları için mutlu olduklarını ifade etti. Orak, Paris'e birçok teklif olmasına karşın Botaşspor'u tercih etmesinden dolayı mutlu olduklarını belirterek, ''İlk geldiği sezon gibi Botaşspor'a büyük katkı koyacağına inancımız tam. İyi bir takım kurarak, hem ligde hem de Avrupa'da etkili bir takım olmak istiyoruz'' ifadesini kullandı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam