Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Knicks Milano'da galip

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 04/10/2010 - 13:22 GMT+3

NBA Avrupa Turu ilk maçında Knicks, AJ Milano'yu Amar'e Stoudemire ve Danilo Gallinari'nin etkili oyunlarıyla geçti.

Danilo Gallinari(notes) #8 of the New York Knicks reacts to a basket against the Phoenix Suns

Görsel kaynağı: Eurosport

NBA Avrupa Turu ilk maçında New York Knicks Milano’da, AJ Milano ile karşılaştı. Yazın, iki önemli eksiği olan oyun kurucu ve uzun forvet pozisyonlarını Amar’e Stoudemire ve Raymond Felton’la dolduran Knicks, maça istediği gibi başlayamadı. İlk yarı boyunca topa arzuladığı gibi hükmedemeyen New York, umulmadık top kayıpları da yaptı.
AJ Milano geçtiğimiz sezon Minnesota Timberwolves forması giyen pivotu Oleksiy Pecherov’la boyalı alanda etkili oldu. İkinci çeyrekte bir ara skoru 41-36’ya getiren İtalya temsilcisi, bu üstünlüğünü periyod sonuna doğru kaybetti. Üçüncü 12 dakikalık bölümde maça daha konsantre olmuş bir Knicks vardı. Hücumda Felton'la iyi organize olan, savunmada ise rakibini durduran Knickerbockers, bu bölümde farkı 12 sayıya kadar çıkardı. Skordaki üstünlüğünü son çeyrekte de koruyan Knicks böylece Avrupa Turu'ndaki ilk karşılaşmasını 125-113 kazandı. Maçın yıldızı yazın Phoenix Suns’tan gelen Amar’e Stoudemire’dı. Fizik gücü ve sürratini pota altında çok iyi kullanan uzun forvet 32 sayı 6 ribaundla oynadı.
New York’a gelmeden önce iki sezon Milano’da forma giyen Danilo Gallinari, eski takımına 24 sayı atarken 7 de ribaund aldı. Maç sonrası Gallinari’nin performansını değerlendiren koç D’Antoni, “İyi bir başlangıç yaptı. Kritik anlarda önemli basketler attı. Ama ikinci çeyreğin başında biraz oyundan düştü. Bunu duygusallığına veriyorum.” dedi.
New York Knicks, NBA Avrupa Turu kapsamındaki ikinci maçında çarşamba günü Paris’te Minnesota Timberwolves’la oynayacak. Knicks baş antrenörü Mike D’Antoni 80’li yıllarda Milano’da oyun kurucu olarak görev yapmış ve takımla beş İtalya Ligi, iki de Euroleague şampiyonluğu yaşamıştı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam