Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

ABD Türkiye'yi konuşuyor

TarafındanAA

Yayınlandı 15/10/2010 - 12:22 GMT+3

Ersan İlyasova, Türkiye'de düzenlenen 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nda A Milli Basketbol Takımı'nın gümüş madalya almasının ardından Amerika'da basketbolseverlerin Türkiye'yi konuştuğunu söyledi.

Ilyasova dunk against Nachbar

Görsel kaynağı: Eurosport

NBA takımlarından Milwaukee Bucks'ın formasını giyen milli basketbolcu Ersan İlyasova, ''Türkiye'nin 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'ndaki performansının, ABD'de basketbolu takip eden herkesin dilinde olduğunu'' söyledi.
Takımının Washington Wizards ile deplasmanda oynadığı ve 96-88 kazandığı hazırlık maçının ardından basının sorularını yanıtlayan İlyasova, 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nda Türkiye olarak çok iyi bir performans ortaya koyduklarını ve ilk kez bir dünya basketbol şampiyonasına evsahipliği yaptıklarını belirterek, ''ABD'de basketbolu takip eden herkes Türkiye'yi konuşuyor'' dedi.
Şampiyonayı takip eden Amerikalıların, Türkiye'yi çok sevdiklerini, organizasyonu da çok başarılı bulduklarını anlattıklarını dile getiren İlyasova, ''Herkes Türkiye'yi çok beğenmiş. Turnuva boyunca bizi takip etmişler. Sergilediğimiz performanstan dolayı takımımızı tebrik ediyorlar'' dedi. Bu yıl NBA'e gelen milli basketbolcular Ömer Aşık ve Semih Erden ile de diyalog içinde olduğunu kaydeden İlyasova, onların da, Türkiye'nin şampiyonadaki başarısından ötürü takım arkadaşlarından tebrikler aldıklarını anlattığını söyledi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam