Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

James 2012'de var

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 05/11/2010 - 18:56 GMT+2

Miami Heat’in yıldızı LeBron James, Londra’da düzenlenecek 2012 Olimpiyatları’nda Amerika Birleşik Devletleri Takımı’nın formasını giymek istediğini açıkladı.

LeBron James(notes) #6 of the Miami Heat

Görsel kaynağı: Eurosport

Los Angeles Lakers’lı Kobe Bryant ve Orlando Magic’li Dwight Howard da bu hafta içinde 2012 Olimpiyatları için Milli Takım’da oynamak istediklerini belirtmişti. Üç yıldız basketbolcunun da bu kadar erken karar vermesi Amerikan spor basınını şaşırtırken, LeBron’un takım arkadaşları Dwyane Wade ve Chris Bosh, henüz nihai kararlarını açıklamadı.
“2012 Olimpiyat Takımı’nda oynamak isterim” diyen James, antrenör Mike Krzyzewski’nin kendisine ihtiyacı varsa, telefon numarasının Coach Krzyzewski’de olduğunu, aramasının yeterli olacağını söyledi. LeBron ayrıca, görev almaya hazır olduğunu, takımda yer almaktan büyük mutluluk duyacağını sözlerine ekledi. “Chris Bosh, 2012’ye daha uzun süre olduğunu, saha dışında da uğraşması gereken bir sürü işi olduğunu söyledi. Türkiye’de düzenlenen 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası’nı kazanan Amerika, Londra Olimpiyatları’na direkt olarak katılacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam