Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Utah galip geldi

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 27/11/2010 - 14:37 GMT+2

Utah Jazz, son üç yıldır play-off’ta elendiği güçlü rakibi Los Angeles Lakers’ı 19 sayı geriden gelip 102-96 mağlup etti.

deron williams utah jazz 2010-2011 raptors maçı

Görsel kaynağı: Reuters

Bu sezon beş kez çift haneli sayılarda geri düşen ama geri dönüp karşılaşmaları kazanan Jazz, Lakers karşısında All-Star oyun kurucusu Deron Williams’ın 29 sayı 12 asistlik performansıyla galibiyete ulaştı.
Yazın gerçekleştirdiği takasta Carlos Boozer’u Chicago Bulls’a yollayıp, Minnesota Timberwolves’tan Al Jefferson’ı kadrosuna katan Jazz, ribaundlardaki dezavantajını pek gideremese de, NBA’in bu sezon maç başına en fazla ribaund alan takımı karşısında 42-38’lik bir üstünlük sağladı. Los Angeles’ta Kobe Bryant 31 sayıyla takımının ve maçın en skorer ismi olurken, son periyotta Lakers’ın son 14 sayısına imza attı.
Jazz, ilk periyotu 33-17 geride kaparken, ikinci çeyrekte fark bir ara 19 sayıya kadar çıktı. Fakat bu sezonun en formda basketbolcularında Deron Williams, takımını maça ortak etti. Skorda dengeyi sağladıktan sonra, dördüncü periyotun son 2 dakika 32 saniyesinde 11-0’lık bir seri yakalayan Utah, karşılaşmadan 6 sayı farkla 102-96 galip ayrıldı. İkinci periyotta 3 dakika 20 saniye geride kalmışken Jazz hızlı hücumunda Ronnie Price'ın sol elle bastığı smaç, maçın güzel hareketlerinden biriydi. Mehmet Okur, sakatlıktan henüz kurtulamadığı için Lakers karşısında da forma giymedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam