Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Brooklyn Nets açıklanacak

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 27/09/2011 - 10:30 GMT+3

Jay-Z, uzun süredir taşınacağı ve isminin değişeceği yönünde söylentiler olan New Jersey Nets'in gelecek sezondan itibaren Brooklyn Nets olarak mücadele edeceğini açıklandı.

jay-z

Görsel kaynağı: Reuters

New Jersey Nets'in hissedarlarından biri olan ünlü Amerikalı müzisyen Jay-Z, New Jersey Nets'in 2012-2013 sezonundan itibaren Brooklyn'e taşınacağını ve isiminin Brooklyn Nets olarak değiştirileceğini, bugün düzenlediği basın toplantısıyla duyurdu.

Amerikalı müzisyen, Nets'in yeni stadı Barclays Center'ın ise 28 Eylül 2012'de açılacağını ilan etti. Buna göre Jay-Z, başta açılış günü olmak üzere Nets'in yeni evinde seri konserler vermeyi planlıyor. Brooklyn doğumlu olan Jay-Z'nin burada en az üç konser vereceği, Beyonce'nin de eşine bu konser serilerinin birinde katılacağı ve geçtiğimiz günlerde bebek bekledikleri açıklanan ikilinin beraber düet yapacağı yine gelen bilgiler arasında.

New Jersey Nets'in isminin değişmesi uzun süredir kulislerde konuşuluyordu. Rus işadamı Mikhail Prokhorov, geçen sezon kulübü satın aldığında gündemde büyük yer teşkil eden bu konulara da değinmiş, Nets'e kız arkadaşının ismini vereceği yönünde espriler yapmıştı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam