Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

David Stern konuştu

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 14/11/2011 - 22:51 GMT+2

Oyuncular Birliği'nin son teklifi reddetmesi ve dava açmaya hazırlandığını duyurması sonrası açıklamalarda bulunan NBA Başkanı David Stern, "Bu tam bir trajedi. Oyuncular NBA'i riske attı. Sorumsuzca bir hareket" ifadelerini kullandı.

Billy Hunter ve Derek Fisher önderliğindeki Oyuncular Birliği'ni ESPN'de katıldığı programda suçlayan Başkan, takım sahiplerinin sunduğu teklfinin doğru olduğunu belirtti.

Anlaşmaya çok yakın olduklarını, lokavtın bitmesine hazırlandıklarını söyleyen Stern, "Sezonun tümüyle iptali gündemde. Bu tam bir trajedi" açıklamalarında bulundu.

Oyuncuların açmayı düşündüğü davanın sonuçlanmasının yıllar alacağını belirten David Stern, "NBA'in nükleer kışına hoşgeldiniz" ifadelerini kullandı. NBA Başkanı, "Eğer ligdeki 450 isimden bir olsaydım, birliğin ve Billy Hunter'ın neden böyle bir şey yaptığını sorgulardım" dedi.

Oyuncuların ucuz taktikleri peşinde olduğunu söyleyen Stern, "Planları işlemeyecek. Bunu daha önce yapmalıydılar. Son dakika hamlesiyle kendilerini mahvettiler. " ifadelerini kullandı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam