Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Heat su kaynatıyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 09/03/2011 - 10:12 GMT+2

NBA'de gecenin önemli karşılaşmasında Miami Heat evinde Portland Trail Blazers'a 105-96 mağlup oldu. Miami bu yenilgiyle üst üste beşinci mağlubiyetini tattı.

Gerald Wallace(notes) #3 of the Portland Trail Blazers drives by LeBron James(notes) #6 of the Miami Heat

Görsel kaynağı: Eurosport

American Airlines Arena'da, Portland Trail Blazers'ı ağırlayan Miami Heat'i izlemeye gelen 20 bine yakın basketbolsever, dört maçlık yenilgi serisinin sonlanmasını umut ediyordu.
İlk çeyreği 25-25 eşitlikle geçen mücadelenin ikinci çeyreğinde ise Portland öne geçti. (57-51)
Üçüncü periyotta ev sahibi farkı eritmeyi başardı. Son çeyreğe girilirken skor 77-72 idi. Dwyane Wade ve LeBron James'in çabalarıyla ayakta kalmaya çalışan Miami'de diğer oyuncular bu ikiliye destek veremeyince galibiyet kaçınılmaz oldu. Portland, deplasmanda rakibini 105-96 yenerek normal sezondaki 37. galibiyetini elde etti. Miami Heat ise üst üste beşinci mağlubiyetini alarak, bu sezonun en kötü serisini yakaladı.
Portland Trail Blazers'ta LaMarcus Aldridge 26 sayı-4 ribaund, Gerald Wallace ise 22 sayı-9 ribaund ile galibiyetin mimarı oldu.
Miami Heat'te ise LeBron James 31 sayı-11 ribaund ve 8 asist ile double double yaparken, Dwyane Wade 38 sayı-6 ribaund-5 asist ile oynadı. Chris Bosh ise çok etkisizdi, yıldız sporcu yalnızca 7 sayı bulabildi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam