Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Carmelo Anthony

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 14/03/2012 - 17:39 GMT+2

New York Knicks kazanı kaynamaya devam ediyor. Son gelen haberler, Carmelo Anthony’nın takımda mutlu olmadığı ve ayrılmak istediği yönünde.

Carmelo Anthony(notes) #7 of the New York Knicks

Görsel kaynağı: Eurosport

Jeremy Lin’in mucizevi performansı ile bir anda NBA’in gündemine oturan New York Knicks, Carmelo Anthony ve Amare Stoudemire’ın sakatlıktan dönüşü sonrası yine sezon başındaki dağınık hâline geri dönmüştü.

New York Post’un haberine göre yenilgilerden ötürü suçlanan Carmelo, Knicks organizasyonu ile alakalı rahatsızlıkları nedeniyle takımda kalmak istemediği iddia ediliyor.

Carmelo’ya yakın kaynaklar, oyuncunun koç Mike D’Antoni ile anlaşamadığnı, genel menajer Glen Grunwald ile ilişkisinin de zayıf olduğunu ifade ederken, D’Antone-Grunwald dostluğunun da yıldız oyuncuyu rahatsız ettiğini belirtti.
Anthony’nin D’Antoni’nin takımdan gitmesini istediği iddia edilirken, kulüp içindeki havanın şu an buna müsait olmadığı ve Carmelo’nun durumdan mutlu olmadığı belirtildi. D’Antoni’nin Carmelo ile neredeyse hiç konuşmadığı, yıldız oyuncunun takıma geldiğinden beri GM Grunwald ile bir kez toplantı yaptığı da gelen haberler arasında.

Carmelo’nun takımın bir diğer yıldızı Amare ile de arasının hiç iyi olmadığı da gazete tarafından yazılan iddialardan biri. Melo’nun, söylenenlerin aksine sakatlığı süresince New York’u ayağa kaldıran Jeremy Lin’i kıskanmadığı aksine çok sevdiği ise enteresan detaylardan biri.

Yıldız oyuncunun şu an için takas edilmesi düşünülmüyor fakat New York Knicks'te yaşananların önümüzdeki günlerde NBA'i çalkalamayı sürdüreceği bir gerçek.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam