Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Gordon Stern’ü bekliyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 24/01/2012 - 18:31 GMT+2

Çarşamba, Eric Gordon’ın kontratını uzatması için son gün ve Hornets oyuncusu NBA komisyoneri David Stern’ün bu konudaki teklifini bekliyor.

eric gordon new orleans hornets

Görsel kaynağı: AFP

Kobe Bryant, Carlos Boozer ve Andre Igoudala gibi isimlerin de temsilciğini yapan Gordon’un menejeri Rob Pelinka, hâlen Hornets genel menejeri Dell Demps ile görüşmeleri sürdürüyor ama anlaşmanın imzalanması için David Stern’ün yıldız oyuncuya kontrat uzatma teklifini yapması gerek.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan 24 yaşındaki oyuncu “Dell Demps bana kontratı uzatmamız için elinden bir şey gelmediğini, son sözü söyleyecek kişinin David Stern olduğunu belirtti. Umarım anlaşma bitiminden önce kontrat imzalarım.” şeklinde konuşuyor.
Eric Gordon sözleşmesini uzatmadığı takdirde, temmuz ayında sınırlı serbest oyuncu statüsünde yer alacak. Oyuncunun ismi doğup büyüdüğü yer olan Indiana ile anılıyor.
Hornets’in mevcut bir başkanı bulunmaması nedeniyle, kurallar gereği organizasyonla ilgili son sözü NBA komisyoneri David Stern söylüyor. Kontrat uzatma/serbest bırakma gibi bazı değişimler de Stern’ün kontrolünde.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam