Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Kobe: Elbette mutsuzum

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 27/03/2012 - 00:46 GMT+3

Los Angeles Lakers’ın süperstarı Kobe Bryant, 102-96 kaybedilen Memphis maçının dördüncü çeyreğinde oynamaması hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.

NBA 2011-2012 LA Lakers Kobe Bryant

Görsel kaynağı: Eurosport

Kobe maç sonunda muhabirlere, “Takımda kararları koç verir. Bu da koçun kararı. Ancak siz durumun arkasında bir hikaye arıyorsanız ben size bunu vermeyeceğim. Oturup Mike’ın kararlarını eleştirmeyeceğim. Takıma liderlik eden biri olarak onu korumalıyım. Bütün sezon böyle davrandım, şimdi değiştirmemin bir anlamı yok” ifadelerini kullandı.
Hatırlanacağı gibi, Mike Brown dördüncü çeyreğin ortasında fark çift hanelerdeyken mola almış ve Bryant’ı, Metta World Peace ile değiştirmişti. Bitime 05:45 kala yapılan bu hamleden sonra, Kobe’yi yaklaşık 4 dakika oynatmayan Brown, Lakers’ın 14 sayılık farkı eritmesini sağlayamadı. 01:51 kala tekrardan Bryant’ı oyuna dahil eden Brown’ın bu kararından önce Staples’ta “Ko-be! Ko-be!” tezahüratları yapılıyordu.
Konu hakkında gelen soruya Mike Brown’ın cevabı ise “Değişiklik yapmam gerektiğini hissettim ve yaptım. Özel bir durum yok, Metta’yı oyuna soktum, Kobe’yi oturttum sonra tekrar eski hâle döndüm ama işe yaramadığı açık. Kobe’yle tartışmadım ve muhtemelen tartışmayacağım. Ona herkese davrandığım gibi davranıyorum.” şeklinde oldu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam