Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Lin masalı sona erdi

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 18/02/2012 - 11:45 GMT+2

New York Knicks'te muazzam bir çıkış yapan ve takımının üst üste yedi galibiyet almasında başrol oynayan Jeremy Lin'in New Orleans Hornets maçındaki performansı galibiyet için yeterli olmadı. Masal sonra erdi, Knicks karşılaşmayı 89-85 kaybetti...

Jeremy Lin, Nba, New York Knicks

Görsel kaynağı: Eurosport

Son günlerde NBA'de en çok konuşulan isim olan Jeremy Lin'in formasını giydiği New York Knicks, evinde ligin zayıf ekibi New Orleans Hornets'i ağırladı.
Hornets maça beklenilenin aksine müthiş bir başlangıç yaparken, Knicks hücumda bir o kadar etkisizdir. İlk periyot 27-13 konuk ekip lehine sonuçlandı.İkinci çeyrekte toparlanan New York farkı dört sayıya kadar indirdi. (43-39)
Ancak Hornets'in maçı bırakmaya niyeti yoktu. Trevor Ariza ve Marco Belinelli ile kolay sayılar üreten Hornets, rakibini deplasmanda 89-85 yenmeyi başardı.
26 sayı, 5 asistle oynayan Jeremy Lin'in performansı bu kez takımı için yeterli olmazken, Knicks'in yedi maçlık galibiyet serisi sona erdi. Ev sahibinde Amar'e Stoudemire 26 sayı, 12 ribaundla double double yaptı.
Galip tarafta ise Trevor Ariza 25 sayı, 8 ribaund, Gustavo Ayon 13 sayı,11 ribaund ile oynadı. Bu sonuçla ligin en kötü galibiyet yüzdesi olan takımı (7-23) Hornets moral kazandı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam