Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

omer asik nba basketbol

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 11/06/2012 - 13:25 GMT+3

Tatil için Türkiye'ye gelen NBA takımlarından Chicago Bulls'da oynayan Ömer Aşık, "Basketbol kariyerime NBA'de devam etmek istiyorum" dedi.

omer asik

Görsel kaynağı: AFP

İki yıldır Chicago Bulls forması giydiğini hatırlatan Ömer Aşık, bu sezon ilk geldiği sezona göre daha çok süre oyunda kaldığını vurgularken şöyle konuştu:
‘İyi oynadığımı sanıyorum’
"Bu sezon biziml için aslında iyi başladı ama kötü bitti. Şimdi biraz dinlenme sürecine girdim. İnşallah bu süreci iyi geçirip seneye daha iyi, daha kuvvetli şekilde dönmek istiyorum. Tabii ki NBA'de ilk sezon forma şansı bulmak zor oluyor. Bu sezon daha fazla süre oyunda kaldım. Kendimi daha iyi gösterdiğime inanıyorum."
‘Uzun seneler oynamayı planlıyorum’
Transferiyle ilişkin soruya da cevap veren Ömer Aşık, bu sene sözleşmesinin bittiğini anlatırken şunları söyledi:
"Daha uzun süreli sözleşmeye imza atıp, daha uzun seneler oynamayı planlıyorum. Benim amacım NBA'de devam etmek. Yeni sezon ile ilgili Chicago Bulls ile anlaşıp anlaşmayacağım henüz belli değil. Transfer sezonu 1 Temmuz'da açılıyor. O zamana kadar önümüzde süre var. 1 Temmuz'dan sonra durumum belli olacak. Türkiye'den gelen teklifleri şu an için düşünmüyorum. Basketbol kariyerimi şu an için Amerika'da sürdürmeyi planlıyorum."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam