Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Spurs Lakers'ı tarumar ett

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 18/04/2012 - 09:54 GMT+3

San Antonio Spurs, Los Angeles Lakers'ı deplasmanda 112-91'lik skorla mağlup etmeyi başardı. Bu sonuçla Lakers sezonun en ağır yenilgilerinden birini aldı.

Los angeles lakers, san antonio spurs

Görsel kaynağı: Reuters

Tony Parker'ın 29 sayı, 13 asistle maça damga vurduğu, Tim Duncan'ın 19 sayı ve 8 ribaundla ona destek verdiği mücadelede, Spurs, Los Angeles Lakers'ı sezonun en ağır yenilgisiyle tanıştırdı.
Spurs'ün üst üste dördüncü galibiyetini aldığı maçta Manu Ginobili de 15 sayıyla büyük katkı verirken, sakat Kobe Bryant'ı son maçlarda aramayan Lakers'ın dört maçlık galibiyet serisi de son bulmuş oldu.
Spurs maçı ikinci çeyrekte kopardı. Lakers potasına 36 sayı gönderen konuk ekip, rakibinin sadece 19 sayıda kalmasını sağladı. Daha sonra da film koptu.
Los Angeles Lakers'ın en etkili ismi 21 sayı, 7 ribaundla oynayan Bynum oldu. Spurs galibiyete kadro derinliğini etkin olarak kullanarak ulaştı. Özellikle ikinci çeyrekteki 24-4'lük seri, hızlı hücumlar da galibiyetin baş faktörlerindendi.
Oyunun notu:
Spurs bu galibiyetle 19. dış saha galibiyetini aldı. Böylece Thunder'la birlikte Batı'nın en çok deplasmanda gülen takımı olmayı başardı. Konferansların genelinde ise Chicago'nun 22 ile liderliği devam ediyor.
Bununla birlikte salonda Denzel Washington, Charlize Theron, Justin Bieber ve Selena Gomez, Salma Hayek, Kat Dennings gibi isimler de yer aldı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam