Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

NBA - Mike D'Antoni'ye ağır eleştiri

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 13/04/2013 - 13:50 GMT+3

Los Angeles Lakers'ın Golden State Warriors ile oynadığı maçta Kobe Bryant'ın sakatlanması eleştiri oklarının Mike D'Antoni'ye dönmesine sebep oldu.

mike d'antoni

Görsel kaynağı: Reuters

Lakers'ın golden State Warriors maçında Kobe Bryant'ın yaşadığı sakatlık, son maçlarda kendisini fazlasıyla oyunda tutmakla eleştirilen Mike D'Antoni'nin sert bir şekilde eleştirilmesine neden oldu. Lakers taraftarları ve basketbolseverler Lakers koçunu hedef alan tepkiler gösterdi.

D'Antoni ise yaşanan olay ile ilgili şunları söyledi: "Şuan kendimi, başımı duvara çarpmış gibi hissediyorum. Son maçlarda çok iyi oynuyordu ancak şimdi tekrar düşününce aynı şeyleri yeniden yaşasak onu biraz oturturdum kenarda. O gerçekten inanılmaz bir isim ve çok rekabetçi bir oyuncu."

Dikkat çeken istatistik
ESPN'nin verilerine göre Kobe, bu sezon Nisal ayında oynadığı maçlarda toplamda 45.2 dakika sahada kaldı ve bu 17 yıllık kariyeri boyunca, bir ayda en fazla sahada kaldığı süre. Dünyaca ünlü NBA yorumcusu Adrian Wojnarowski ise olay ile ilgili yazdığı yazıda Lakers koçunu şu sözlerle eleştirdi: Bryant'ın kendini, kendisinden koruyacak birisine ihtiyacı vardı ve Lakers koçu Mike D'Antoni'nin bunu yapmaya gücü yoktu."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam