Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Golden State Warriors 101-86 Memphis Grizzlies

TarafındanAjans Basketbol

Güncellendi 04/05/2015 - 07:21 GMT+3

NBA’de Batı Konferansı Play-off yarı final serisi ilk maçında Golden State Warriors sahasında Memphis Grizzlies’i konuk etti.

Stephen Curry - Golden State Warriors

Görsel kaynağı: Eurosport

Memphis Grizzlies’i 101-86 mağlup eden Golden State Warriors seride 1-0 öne geçti.
Oracle Arena’daki mücadeleye Courtney Lee’nin üç sayılık basketi ile başlayan Memphis Grizzlies karşısında 8-0’lık bir seri bulan Golden State Warriors skorda kontrolü eline aldı ve çeyreği de 32-25 önde tamamladı. İkinci çeyrek karşılıklı sayılarla başlasa da çeyreğin hemen başında farkı çift hanelere taşıyan ev sahibi rakibinin arayı kapamasına izin vermedi ve devreye de 61-52 önde girdi.
Üçüncü çeyrekte savunma sertliğini artıran Golden State Warriors, Stephen Curry’nin de devreye girmesiyle beraber farkı son dört dakikaya girilirken 20 sayıya kadar çıkardı. Çeyreğin sonunda iki takımda tempoyu düşürünce son bölüme 83-66 ile gidildi. İki takımın hücumdaki durağan performansı sonrasında son çeyrek oldukça düşük tempo ile başladı. Mücadelede son beş dakikaya girilirken küçük bir seri bulan Grizzlies farkı 13 sayıya kadar indirse de Golden State Warriors kontrolü bırakmadı ve mücadeleyi de 101-86 kazandı.
Golden State Warriors’ta 22 sayı 7 asist 4 top çalma ile oynayan Stephen Curry maçın yıldızı olurken, ona 18 sayı 6 asist 3 ribaund ile Klay Thompson ve 16 sayı 3 ribaund 3 asist ile Draymond Green eşlik etti.
Memphis Grizzlies’te Marc Gasol 21 sayı 9 ribaund, Zach Randolph 20 sayı 8 ribaund ve Tony Allen 15 sayı ile mücadeleyi tamamladı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam