Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

McCollum & Lillard ikilisi, eksik Clippers'a acımadı

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 28/04/2016 - 10:44 GMT+3

Yıldız oyuncularından yoksun kalan Los Angeles Clippers'la deplasmanda karşılaşan Portland Trail Blazers, son periyottaki etkili oyunuyla sonuca gitti.

Damian Lillard and CJ McCollum, Portland Trail Blazers

Görsel kaynağı: AFP

Batı Konferansı playoff ilk turu 5. maçında Portland Trail Blazers, deplasmanda Los Angeles Clippers'ı 108-98 mağlup ederek seride durumu 3-2 yaptı ve avantajı cebine koydu.
Bir önceki maçta yıldız oyuncuları Chris Paul ve Blake Griffin'in sakatlanmasıyla ağır bir darbe alan rakibine ilk 3 periyotta diş geçiremeyen Blazers, son çeyrekte canlanan Damian Lillard'ın etkili oyunuyla sonuca gitti. Final çeyreğine kadar sadece 6 sayı üreten Lillard, bu periyotta 16 sayı kaydederek galibiyette önemli pay sahibi oldu.
CJ McCollum 27 sayıyla maçın en skorer ismi olurken Maurice Harkless da 19 sayı 10 ribauntla double-double yaptı.
Yaşadığı şanssızlıkların da etkisiyle 2-0 öne geçtiği seriyi kaybetmenin eşiğine gelen Clippers'ta ise J.J Redick 19 sayıyla oynadı. Yılın en iyi 6. oyuncusu seçilen Jamal Crawford, sakat Chris Paul'un yerine ilk 5'te başladığı maçı 17 sayıyla tamamladı. DeAndre Jordan ise 16 sayı 17 ribauntluk performans sergiledi.
Serinin 6. maçı Cumartesi sabaha karşı Portland'da oynanacak. Portland evindeki bu maçı kazanması durumunda, konferans yarı finalinde Golden State Warriors'la karşılaşacak.
NBA'de playoff sonuçları için tıklayınız
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam