Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Edirne'de gülen Erdemir

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 11/04/2012 - 21:39 GMT+3

Beko Basketbol Ligi’nin 27. hafta mücadelesinde deplasmanda Olin Edirne’ye konuk olan Erdemir mücadeleden 62-75’lik galibiyetle ayrıldı.

Generic basketball

Görsel kaynağı: AFP

Mücadeleye hızlı başlayan Olin Edirne, Reha Öz – Fırat Töz - Vladimir Stimac üçlüsünün bulduğu sayılarla maçın hemen başında kontrolü eline alarak 5. dakikada 12-2’lik skorla farkı çift hanelere çıkardı. Kzell Wesson’ın art arda kaydettiği isabetlerle farkın daha fazla açılmasına izin vermek istemeyen Erdemir, ilk çeyreği 23-13 geride tamamladı. İkinci çeyrekte oyuna yeniden ortak olmak istediği gösteren konuk takım, boyalı alandan skor üreterek periyodun başında 8-2’lik bir seri yakaladı ve 15. dakikada durumu 25-21’e getirdi. Devrenin son bölümünde iki takım da sayı bulmakta zorlanmazken, Filip Videnov veMustafa Abi’nin dış atışlarıyla üstünlüğünü koruyan ev sahibi ekip, soyunma odasına 43-38’lik skorla önde girdi.

İkinci yarıda savunma sertliğini arttıran Erdemir, hücumda da Soner Şentürk’ün sayılarıyla sonuca giderek, 24. dakikada oyuna denge getirdi (43-43). Bu çeyrekteki ilk basketini Wesley Wilkinson’la kaydeden Edirne temsilcisi, üç sayı çizgisinin gerisinden art arda şutlar kaçırınca final periyoduna 52-55 geride girdi. Final periyoduna Wilkinson’ın üçlüğü ile başlayan rakibine Kzell Wesson - Gerrord Henderson ikilisi ile karşılık veren konuk takım, 34. dakikada skoru 57-63’e taşıdı. Bu dakikadan sonra art arda top kayıpları ve isabetsiz şut tercihleri yapan Olin Edirne, rakibinin farkı açmasına engel olamayınca Erdemir mücadeleden 62-75’lik galibiyetle ayrıldı. 
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam