Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Efes fenerbahce

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 22/04/2012 - 18:38 GMT+3

Beko Basketbol Ligi’nde 29. haftanın en önemli maçında Anadolu Efes deplasmanda Fenerbahçe Ülker'i 69-67 mağlup etti.

anadolu efes fenerbahce ulker esteban batista

Görsel kaynağı: AA

Mücaedeleye Oğuz Savaş’ın üst üste basketleriyle başlayan Fenerbahçe’ye karşı Anadolu Efes Esteban Batista ile direnmeye çalıştı. Ancak çeyrek ortasından itibaren Gasper Vidmar da devreye girince konuk takım çeyreği 19-15’le önde geçti.

İkinci periyoda Batista ve Kerem’in sayılarıyla başlayan Efes 22-22’lik skorla eşitliği sağladı. Fenerbahçe Engin’in önderliğinde toparlandı ve devreye 40-34’lük skorla girdi.

Üçüncü çeyreğin başında yine pota altında çok etkili olan konuk takım, Stanko Barac’ın da beş faul almasıyla rahatladı. Son çeyreğe 50-47’lik üstünlükle giren sarı-lacivertliler bu sefer son çeyrekte pota altında sıkıntı yaşayan taraf oldu. Maçın bitimine iki dakika kala Savanovic’in turnikesiyle Efes 62-61 öne geçti. Heyecan fırtınası içinde geçen son dakikada Savanovic'in üst üste sayılarını Fenerbahçe durduramadı. 13 saniye kala Doğuş'un turnikesiyle ev sahibi 69-67 öne geçti. Son saniyede Gist'in basketi geçerli sayılmayınca Efes sahada 69-67 galip ayrıldı.

Karşılaşmada Anadolu Efes adına Savanovic 17, Batista 15 sayı üretlirken, Fenerbahçe'de Oğuz Savaş 19 sayıyla maçın en skoreri oldu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam