Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Mahmuti: Transfer için...

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 04/01/2012 - 23:37 GMT+2

Beko Basketbol Ligi'nde Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni 105-67 yenen Galatasaray Medical Park'ın başantrenörü Oktay Mahmuti, 3 sayılık atışları değerlendirerek, maçtan farklı galip ayrıldıklarını söyledi. Mahmuti, son transfer dedikodularını yorumladı.

oktay mahmuti

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Oktay Mahmuti, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, 3 sayılık atışların farkı getirdiğini belirterek, ''Onlar üçlükleri risk etti, biz de 3 sayılık atışları değerlendirince fark açıldı. İkinci devrede de farkı arttırdık'' dedi.
Oktay Mahmuti, bir soru üzerine transferle ilgili bir gelişme olmadığını kaydederek, ''Transfer için oyuncu olması lazım. Şu anda boşta olan oyuncu yok'' diye konuştu.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Ercüment Sunter ise başarmak için inanmak gerektiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:
''Maçın başından itibaren takımda o inancı görmedim. Bir anda teslim olduk. Bunda Galatasaray'ın ilk yarıda attığı 10 tane 3 sayılık basketin de etkisi oldu. Rotasyonumuzda da sıkıntılar var. 4. yabancı oyuncumuz gitti. Yerine yeni bir oyuncu arayışı içindeyiz. Hemen toparlanıp, kısa bir sürede galibiyetler almaya başlamamız gerekiyor.''
Galatasaray Medical Park, 28'de 14 üç sayılık isabetle oynarken, Mersin Büyükşehir Belediyesi 17'de 4 üç sayılık isabetle oynadı. Sarı-kırmızılılar, rakibine ribauntlarda da 49-28 üstünlük kurdu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam